Webinar för byråer: Så skapar du en friskare, mer produktiv och lönsam arbetsplats

2023-09-29 av Oskar Wennberg

Sjukskrivningarna skjuter i höjden, vardagen kantas av orimliga deadlines, ouppnåeliga krav och en känsla av att aldrig blir klar.

I en undersökning slog Skandia fast att kommunikationsbranschen är Sveriges sjukaste, där andelen nystartade sjukfall låg på hela 41%. 

Klicka här för att komma till anmälan för webinaret som är 19 oktober kl. 10.00.

Medarbetare som är stressade minskar kraftigt i produktivitet och om det går så långt att individen blir sjukskriven så väntar omfattande kostnader. Det är således en god investering att arbeta förebyggande med stress och psykisk ohälsa, en investering som endast är en bråkdel av kostnaden i förhållande till en rehabilitering.

Undersökningar visar att en av de viktigaste kriterierna vid val av byrå är personkemi med den specifika arbetsgruppen. Tyvärr upplever många kunder att arbetsgruppen ofta byts ut vilket också är en av huvudanledningarna till att man byter byrå. En mer välmående arbetsplats både behåller och attraherar rätt medarbetare och en av de största konkurrensfördelarna framöver kommer därför vara personell hållbarhet

Vill du ha nycklarna för en mer välmående, produktiv och lönsam byrå?
Ja, då vill du hänga med på denna föreläsning! 

Du får ökad förståelse kring hur stress påverkar oss i vardagen, men framför allt konkreta strategier, tips och övningar som du kan använda redan idag för att bryta trenden och skapa en frisk, välmående och produktiv arbetsplats.

Anmäl dig till webinaret 19 oktober kl. 10.00 här!

Malin Gunnäng

Malin arbetade under 15 år i ledande positioner inom kommunikationsbranschen och redan vid 25 års ålder var hon gruppchef på en av Stockholms framstående byråer. Hon var den som var först på kontoret på morgonen, sist på kvällen och alltid tjejen som fixade allt till alla.

Men till slut var den berömda väggen ett faktum, väggen som hon var övertygad om inte fanns, det som hände andra, men absolut inte henne. 

Idag arbetar Malin som stresscoach, livscoach och föreläsare och anlitas frekvent både av privatpersoner och företag som söker nya perspektiv och vill ha strategier och vägledning för att skapa långsiktiga och hållbara förändringar.

Anmäl dig här!

Ta chansen och uppgradera
era byråsamarbeten idag.