Donsötank valde Circus!

Donsötank behövde hjälp med att bygga sitt varumärke som arbetsgivare och med att skapa en ny hållbarhetsrapport. För att hitta rätt byrå valde Sally Johnsson, Sustainability Controller på Donsötank, att använda AgencyMatch. 

"Utan att vi visste det var AgencyMatch det vi behövde"

Donsötanks befintliga byrå var påväg att avvecklas och därför behövde de hitta en ny byrå. De gav sig ut på Google för att leta, men hade svårt att hitta rätt. 

– Efter lite googling gav vi upp och kände att vi inte ens visste vad vi skulle googla på för att hitta en bra matchning. Några dagar senare gav vi oss ut igen på Google för att söka och hittade då AgencyMatch. Vi var två kollegor som via AgencyMatch formulär online fyllde i våra behov. Kort därefter ringde AgencyMatch upp och frågade om ett möte för avstämning av vad vårt behov var och mer i detalj vilka egenskaper vi sökte hos en framtida byrå, säger Sally Johnsson.

Efter mötet kunde vi på AgencyMatch konkretisera behoven i en uppdragsbeskrivning och en plan för Donsötanks byråvalsprocess. 

– Utan att vi visste det var AgencyMatch precis den typen av hjälp vi behövde. Vi visste själva inte vad vi sökte och att då få ett bollplank som kunde hjälpa oss konkretisera vad det var för typ av byrå vi var ute efter var perfekt. Vi fick hjälp med att ta fram en beskrivning av oss och vårt behov och redan under första mötet förstod AgencyMatch vilken typ av byrå vi sökte. Redan där och då visste projektledaren ett par byråer som skulle passa oss och våra kriterier. Vi hade aldrig hittat detta utval av byråer utan er hjälp, säger Sally.

Sally Johnsson, Sustainability Controller på Donsötank

Sally Johnsson, Sustainability Controller på Donsötank

Sebastian Holm, VD och projektledare på AgencyMatch, fyller i. 

– Byråvalsprocesser kan kännas övermäktiga till och med för den mest rutinerade marknadschefen. För bolag som inte har så mycket erfarenhet av byråsamarbeten kan det vara extra skönt att få någon att hålla i handen. Dessutom är det väldigt kul för oss att kunna göra så stor skillnad, säger Sebastian Holm.

Personkemin blev avgörande

– Samarbetet med AgencyMatch har varit mycket bra. Sebastian och jag har hållit varandra uppdaterade genom de olika delarna av processen och AgencyMatch har visat ett genuint intresse i att vi ska hitta rätt byrå. Vi hade väldigt bra möten med byråerna. Det var precis den typ av byråer som passade oss och vårt behov, säger Sally Johnsson.

Till slut stod valet mellan två byråer. Sally berättar vad som gjorde att de valde Circus. 

– Vi valde mellan två byråer. Efter att ha tagit del av skriftligt material och haft två möten med vardera byrå kunde vi fatta vårt beslut. Det som gjorde att vi valde Circus var personkemin, vi klickade verkligen med varann. Efter sommaren ska vi köra en workshop tillsammans så att de förstår oss, vår företagskultur och vilka behov vi har. Efter det lägger vi gemensamt upp en plan för framtiden. Det känns väldigt bra och vi ser fram emot att börja jobba tillsammans med Cirkus, avslutar Sally.

Working for shipping with a future

Donsötank är ett anrikt familjeägt rederi som använder smart logistik och den senaste teknologin med fokus på säkra transporter

Besök Donsötanks hemsida

Ta chansen och uppgradera
era byråsamarbeten idag.