Om oss

Sedan 2015 har vi på AgencyMatch effektiviserat byråmatchningar. Med fokus på affärsutveckling, hållbar arbetsmiljö och konkreta resultat, driver vi branschen framåt.

Tid, hälsa och resultat

Vi strävar efter att göra skillnad och föra kommunikationsbranschen framåt genom AgencyMatch, kunskapsportalen Byråvärlden och förvärvsplattformen Great State. Vår ambition är att skapa en bransch där kreativitet och lönsamhet går hand i hand.

Mer tid

Ju mer komplext uppdraget är, desto mer tid tar byråvalsprocessen i anspråk. Vår erfarenhet och våra insikter har lett till en tidseffektiv matchningsprocess som minimerar din tidsåtgång. Genom löpande förbättringar sparar vi tid för både kund och byrå. Det ger dig mer tid för det som är viktigt, både på jobbet och hemma.

Bättre hälsa

För att kunna prestera på topp måste du må bra. Kommunikationsbranschen är utsatt för stress och utbrändhet. Vi bidrar till en hållbar arbetsmiljö med ett kostnadsfritt trestegsprogram som förebygger stress och utbrändhet. Programmet, skapat av experter och validerat av en arbetsterapiexpert, hjälper dig att må bra både på jobbet och privat.

Önskade resultat

Kreativitet och affärsresultat ska gå hand i hand. Vi matchar dig med byråer som förstår vikten av att din investering ska ge resultat på sista raden. Vårt mål är att kombinera kreativitet med lönsamhet, så att din verksamhet når de resultat du strävar efter. Med vår hjälp gör du den nödvändiga förflyttningen för att uppnå dina affärsmål.

 

Detta är vi

Erfarenhet och kompetens

Sedan 2015 har vi specialiserat oss på att matcha byråer med rätt uppdragsgivare. Med lång erfarenhet både från byråsidan och som uppdragsgivare, har vi utvecklat en djup förståelse för branschens dynamik och behoven hos våra kunder.

Vår passion

Vår verksamhet vilar på en stark passion för affärs- och tjänsteutveckling, entreprenörskap samt mätning och analys. AgencyMatch grundades ur en frustration över ineffektiv kommunikation som inte ger önskade resultat. Vi tror att en stor del av problemet handlar om felaktiga matchningar mellan människor och projekt.

Branschkunskap in i minsta detalj

Vi har omfattande kunskap om hur vår bransch fungerar och känner människorna bakom den. Varje uppdrag är unikt för oss, och vi investerar tid och energi för att förstå våra kunders affärsproblem i grunden. Vi strävar efter att förstå både kortsiktiga och långsiktiga mål samt hur våra kunder definierar framgång.

Vad som driver oss

Vår främsta drivkraft är att överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill leverera resultat som motsvarar deras målbild och därigenom bidra till hela branschens utveckling.

Ekosystemet som är BONZAI

Utöver AgencyMatch driver vi kunskapsportalen Byråvärlden och förvärvsplattformen Great State. Gemensamt för alla våra verksamheter är en stark ambition och ett driv att göra skillnad och föra kommunikationsbranschen framåt.

Tillsammans med våra kunder, strävar vi efter att skapa varaktiga resultat och utveckla branschen till det bättre.

Ta chansen och uppgradera
era byråsamarbeten idag.