Rockstar Academy

Skräddarsydda workshops, utbildningar och föreläsningar. I vårt nätverk finns ett gäng riktiga Rockstars som kan hjälpa dig och dina kollegor att nå nya höjder!

"Den främsta fördelen med Rockstar Academy var att vi kunde anpassa utbildningen helt och hållet efter bransch och bolag med fokus på vår utveckling. Jag är mycket nöjd med utbildningen och skulle rekommendera BONZAI till andra företag som är i behov av att utveckla den interna kompetensen"

Ann Kryhl, HR- och Nätverkschef på A Society.

Har du frågor? Maila oss :)

Vad?

Vi har flera hundra byråer i AgencyMatch databas, vilket betyder att vi har ”tillgång” till tusentals grymt smarta och kunniga människor inom alla byråvärldens områden. Dessa Rockstars delar gärna med sig av sin kunskap!

Rockstar Academy är ett smart och enkelt sätt för dig och ditt team att vässa er kompetens inom ett visst område – utan att behöva ingå ett långsiktigt partnerskap med någon byrå.

Oavsett vad ni har för behov eller intressen så ser vi till att hitta rätt Rockstar åt er som kan ta er till nästa nivå, eller kanske till och med nivån efter det

Social media, SEO, varumärkesstrategi, digital marketing – you name it, we’ve got it!

Nyfiken? Hör av dig!

Hur?

Kontakta oss och beskriv kort inom vilket eller vilka områden ni känner att ni behöver bli vassare. Vi matchar sedan er kravprofil mot vår byrådatabas och hör av oss när vi har en bra match! Ni tar ett möte tillsammans och får sedan ett förslag på en utbildning som är anpassad helt efter era förutsättningar.

Varför?

Varför inte? 😄

Vill du veta mer?

Ring oss på 040 – 631 43 23 eller maila hej@agencymatch.se

 

"Vi valde att anlita BONZAI för att få hjälp med att utreda vad vi behöver, vem vi behöver och hur vi behöver göra för att komma framåt i vårt arbete med sociala medier. När BONZAI presenterade en lösning där de tog på sig att göra en brief, hitta lämpliga konsulter och skräddarsy utbildning kände vi att det var precis det vi behövde hjälp med. Detta skulle ta för mycket tid från oss om vi skulle gjort det själva.

Skulle vi genomföra allt detta själv så hade vi fått lägga ner dubbelt så mycket tid. Genom att få BONZAIs input som har erfaranhet av detta, fick vi upp ögonen för flera saker som vi själva inte tänkt på och säkert hade missat om vi gjort detta själva."

Sofie Magnoy, Marknads- och kommunikationschef på A Society.

Nyfiken på mer? Klicka här för att maila oss!

Ta chansen och uppgradera
era byråsamarbeten idag.