Succé för Härryda Energi!

För att ta nästa steg med marknadsföring och kommunikation sökte Härryda en långsiktig byråpartner. Genom AgencyMatch hittade de Succé som ska börja arbetet med att ta fram en ny varumärkesplattform. Här berättar Mathilda Sporre, kommunikatör på Härryda Energi, om hur det gick till när de valde byrå.

– När vi sökte runt på nätet efter olika byråer snubblade vi över och blev nyfikna på AgencyMatch. Vi upplevde att AgencyMatch var en smart tjänst för att selektera ut och hitta guldkornen som matchade våra behov. Särskilt när det finns en uppsjö av valmöjligheter och alternativ som för oss kändes för tidskrävande och svårt att sålla i, säger Matilda.

– AgencyMatch var otroligt snabbfotade och drev hela tiden processen framåt. Något som var väldigt tacksamt när man själv, vid sidan av byråvalsprocessen, hade fullt upp annat!

Härryda Energi sökte en byrå med erfarenhet av att arbeta mot en lokal målgrupp och som skulle vara duktiga både inom strategi och produktion. Efter en matchningsprocess kunde vi presentera fyra starka kandidater för dem. 

– Vi valde att träffa alla fyra kandidaterna. Mötena med byråerna var superbra! För oss var det här vi bestämde oss. Först vilka vi inte ville samarbeta med. Sedan vilka som var våra favoriter och tillslut efter många om och men kunde vi komma fram till vilka vi skulle välja!

Matilda Sporre på Härryda Energi

Succés profil var som klippt och skuren!

– Succés profil kändes som klippt och skuren för oss. Teamet, byrån, arbetssättet och deras egna värderingar liknade vår egen verksamhet. Vi kände igen oss och kände oss trygga med att det här gänget förstår och delar vår vision och våra mål. Ett stort plus var deras stora engagemang, att de lyssnade noga och ställde många följdfrågor innan de tillslut kom med kloka förslag och idéer.

– Just nu arbetar vi med en ny varumärkesplattform. Därefter ser vi fram emot ett långsiktigt löpande samarbete med både strategisk stöttning och praktisk hjälp.

Henrik Johansson, kundansvarig på Succé, upplevde byråvalsprocessen som smidig.

– Byråvalsprocessen kändes smidig och bra! Vi fick ett bra underlag av AgencyMatch med lagom mycket information inför vårt första möte. Härryda Energi är lätta att samarbeta med och det känns jättebra att ha dem som ny kund, säger Henrik.

Härryda Energi - Närmare dig

Härryda Energi är energibolaget som finns nära sina kunder. Som förbättrar och förenklar. 100% förnybar el från vattenkraft!

Besök Härryda Energi

Ta chansen och uppgradera
era byråsamarbeten idag.