iFairs nya byrå är Haus!

iFairs var på jakt efter en byrå som kort och gott kunde hjälpa dem att konvertera mera. De behövde skapa en röd tråd, både visuellt och i kommunikationen, ta fram ett nytt kommunikationskoncept och hjälp med att vidareutveckla den digitala närvaron. Via AgencyMatch träffade iFairs fyra olika byråer och till slut föll valet på Haus. Här kan du läsa om hur Hanne Cederholm, Co-Founder och CMO på iFairs, upplevde byråvalsprocessen.

"Bra med ett oberoende bollplank"

– Jag hittade AgencyMatch via Google. Det som fick mig att använda AgencyMatch var det mycket professionella och trevliga bemötandet från teamet och Sebastian som var vår projektledare, berättar Hanne.

– Samarbetet fungerade mycket bra. Processen var snabb och strukturerad. För oss var det också väldigt bra att ha ett oberoende bollplank. Fördelen med att använda AgencyMatch var att vi fick kontakt med byråer som vi annars inte hade sökt oss till själva.

Hanne Cederholm, Co-Founder och CMO på iFairs.

Haus var mest förberedda och förstod iFairs utmaningar

Efter att ha träffat de fyra byråerna som vi på AgencyMatch rekommenderade och fått offerter från dessa valde iFairs att inleda samarbete med Haus. Här berättar Hanne vidare om varför de valde just Haus. 

– Vi valde Haus eftersom de var mest förberedda och hade förståelse för våra utmaningar. Vi kände oss trygga med deras sätt att tänka kring vårt case. Efter byråvalsprocessen kunde vi också snabbt komma igång med samarbetet. 

– Tillsammans med Haus ska vi nu ändra vår look and feel, ta fram en helt ny hemsida och göra nischade reklamkampanjer i digitala kanaler.

Komplett plattform för möten och events som engagerar

Skräddarsydda events, scener och montrar. Polls. Virtuella Goodiebags. Livestreaming. Hur enkelt som helst! Med iFairs blir ditt nästa evenemang till en omtalad home run!

Besök iFairs hemsida

Ta chansen och uppgradera
era byråsamarbeten idag.